Ekte mat
En tradisjonsrik restaurant med en unik plassering – midt i hjertet av Levanger. Birgitte Backlund var den som stod for mat, husly og hjerterom den gangen Backlund Hospits ble etablert i 1839. Hun var Madame Backlund. Vi har fokusert på hennes verdier, nemlig at maten skal være ekte og ordentlig, laget med lidenskap i et hus full av varme og sjel.
Lokale råvarer
Vi ligger i hjertet av Trøndelag og er derfor opptatt av å bruke av de flotte ressursene i regionen. Vi håndplukker råvarer fra produsenter som Vilteksperten fra Steinkjer, Gangstad fra Inderøy, Trøndersopp fra Verdal og mange, mange flere.
Jordnært
Enten det er middag for en husmann, venninnekveld for ei husmor eller selskap for de store begivenheter, vi har noe som passer for alle. Du finner oss i Kirkegata 39, i direkte tilknytning til Thon Hotel Backlund, byens ærbødige og eneste hotell.
Åpningstider: Onsdag – Lørdag: 11 – 21